در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
تصادفی کردم که منجر به کوفتگی و خراش و ضربه به سرم شد که نزدیک یک هفته هنوز کبودی ورم روی سرم هست و روی شکم کبودی و پشتم بدنم ی خراشی برداشته شده همچنین جواب ام ار ای پای راستم اومد نوشته شده بود که مفصل زانوی پای راست من دچار اسیب شده هرچند راننده موقع تصادف صحنه رو ترک کرد و بعد ۱۰دقیقه دوباره برگشت راننده موقع تصادف گواهینامه هم نداشته ماشینم بنام فرد دیگه ای بوده میخواستم بدونم دیه بهم چقدر تعلق میگه و هزینه طول درمان و فرار از سر صحنه چقدر تاثیر داره تمام هزینه های پزشکی رو دارم خودم انجام میدم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
از تمامی مدارک پزشکی و اسناد هزینه درمان، یک نسخه تحویل دادگاه بدید تا قبل از صدور رای در میزان پرداختی محاسبه بشه.

اینکه فرد متواری شده بعدا برگشته تاثیری در دیه نداره فقط ممکنه یک جریمه رانندگی داشته باشه.

نداشتن گواهینامه هم باعث میشه یک جریمه پرداخت کنه.

از طرفی خسارت پرداخت شده به شما از راننده بازیافت میشه. ولی تاثیری در پرداختی به شما نداره