در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

میزان دیه کبودی سر
کبودی روی شکم
و اسیب دیدگی زانو که باعث آب آوردن زانوی راست بنده شده و همچنین خراش روی سر
چقدر است که پزشکی قانونی یکماه بعد میخواهد دوباره معاینه کند چه میزان است

 طول درمان جز دیه میگردد یا خیر چون کارمند شرکت هستم

 با تشکر از شم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام.

میزان از کار افتادگی (دائم یا موقت / کلی یا جزئی ) و نقص عضو در معاینات پزشکی قانونی تعیین می شود و بر اساس رای پزشکی قانونی، دادگاه ذیصلاح اقدام به صدور رای مبنی بر غرامت خواهد نمود.

با توجه به اینکه دیه خیلی از موارد در شرع مقدس اسلام مشخص نشده است (دیه مقدر و غیر مقدر ) نظر و تشخیص پزشکی قانونی و قاضی پرونده بسیار اهمییت دارد و می تواند میزان دیه را تا حدودی تغییر دهد.

در نهایت قاضی پرونده با ملاحظه همه جهات رای خود را به صورت درصدی از دیه صادر می کند. این درصد ممکن است از 100 هم بیشتر شود. چرا که دیه از کار افتادگی و نقص عضو در مواردی بیش از یک دیه می شود.