در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید... من در شرکت توزیع نیروی برق کار میکنم و در قسمت اتفاقات برق.. میخواستم بدونم چرا نیروی های رسمی شامل مشاغل سخت و زیان آور میشوند ولی ما نیروهای شرکتی شامل این موضوع نميشويم..

 چون ما صعود و فرود از ستون های برق داریم و همچنین بردار بودن شبکه های برق و در همه نوع شرایط  بد آب و هوایی کار میکنیم.. و کار ما پر از استرس و ترس هست... با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

طبق قانون تامین اجتماعی تمام کسانی که تحت پوشش این قانون می باشند می توانند با توجه به نوع شغل درخواست بررسی شغل شان را در کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان آور بدهند و این موضوع مورد بررسی قرار می گیرد . قوانین داخلی شرکت توزیع برق را بنده نمی دانم ولی از نظر قانون تامین اجتماعی هیچ فرقی نمی کند شما شرکتی باشید یا رسمی یا پیمانی یا هر چیز دیگر. صرفا کافی است که بیمه شده باشید .

با تشکر