در بیمه درمان تکمیلی توسط
با چه نوع بیمه تکمیلی میشه تو خارج کشور از آن استفاده کرد.البته برای درمان غیر اوژانسی. برای جراحی تو کشور آلمان ?
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

شما میبایست بیمه درمان مسافرتی تهیه نموده که در صورت مسافرت به خارج از کشور در صورت بروز بیماری تحت پوشش باشید

لازم به ذکر است هر نوع بیماری که در داخل ایران قابل درمان نباشد در صورت داشتن بیمه تکمیلی . فرد به خارج از کشور جهت درمان اعزام و هزینه های درمان + هزینه یک نفر همراه و هزینه رفت و برگشت آن تا سقف مندرج در بیمه نامه قابل پرداخت است