در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
آیا در صورت نبود نمونه مغز و استخوان جهت پیوند مغز و استخوان برای درمان سرطان خون و دریافت نمونه توسط بیمارستان دولتی از خارج از کشور و انجام پیوند در ایران، بیمه های تکمیلی هزینه ارسال نمونه از خارج را نیز پرداخت می کنند؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... در صورت وجود پوشش هزینه های پیوند در بندهای قرارداد و تائید هزینه ها توسط سفارت ایران در کشور مورد نظر تا سقف پوشش امکان دریافت هزینه ها وجود دارد.