در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام و تشکر.

من با توجه به اینکه محل کارم بیمه را ناقص و به صورت 10 روز رد میکند ( متاسفانه باب شده بیمه را ناقص پرداخت میکنند ) و من  برای اینکه بیمه ام کامل شوم مجبورم که برای 30 روز، بیمه خانگی پرداخت کنم.

فقط نگرانی من این است که یکی از این بیمه ها در نظر گرفته نشود.

آیا هزینه یک از بیمه ها از بین میرود؟

شما چه پیشنهادی میکنید که بتوانم کل ماه را بیمه کنم؟

ضمن اینکه محل کار هزینه بیمه  ده روز رابه حقوق اضافه نمیکند و اصرار براین است که باید حداقل 10 روز بیمه کند.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

البته اگر شغل تان را می فرمودید بهتر بود چون بعضی از شغل ها ماهیتا نمی توانند چنین کاری انجام دهند (10 روز حق بیمه پرداخت کنند) . در هر صورت شما یا بیمه خویش فرما هستید و یا بیمه اجباری و قطعا یکی از این بیمه ها در نظر گرفته نمی شود . نهایتان همان 1 ماه در نظر گرفته می شود و عملا مقداری هزینه هدر می رود . اگر هم سالهای آخر بیمه پردازی باشد معمولا توسط شعبه با مشکل مواجه می شود (احتمالا سابقه بیمه اجباری) .  در سالهای اول زیاد اهمیتی نخواهد داشت ولی فایده ای هم ندارد و اگر مثلا پرداخت کمک هزینه ازدواج یا غرامت دستمزد ایام بیماری یا ... مطرح گردد یکی از آنها (در این حالت اجباری) محاسبه می شود .

بهترین پیشنهاد این است که بیمه اجباری تان 30 روزه پرداخت گردد البته باید کارکرد متناسب با آن را داشته باشید .

با تشکر