در بیمه بیکاری توسط (170 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

فرض کنید فردی با شرایط زیر می باشد:

- سابقه کار به مدت 18 ماه با سمت کارشناس شبکه در شرکت A . سپس استعفا از شرکت A و شروع کار (در همان موقع استعفا) به عنوان برنامه نویس در شرکت B به مدت 12 ماه در این شرکت.

با این حال این فرد چند ماه شامل بیمه بیکاری میشود؟ بیمه بیکاری براساس کل سابقه 30 ماه (در هر دو شرکت) فرد حساب میشه یا براساس سابقه 12 ماه در شرکت B؟

مرسی
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
برای دریافت بیمه بیکاری بایستی حداقل یک سال در آخرین کارگاه سابقه بیمه داشته باشید ولی برای مدت بیمه بیکاری کل سابقه شما در نظر گرفته می شود.