در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام
آیا شکستگی مهره t12 کمر اتفاق افتاده باشد.و دررفتگی دنده ها. کمیسیون پزشگی از کار افتاده اعلام می کند یا خیر؟
کارگر معدن زغال سنگ می باشم.
تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

فکر کنم یک بار به این سوال جواب دادم . تشخیص ازکارافتادگی بر عهده کمیسیون پزشکی است که از 3 پزشک ، یک کارشناس بهداشت حرفه ای و یک کارشناس بیمه ای تشکیل شده است . اگر حادثه در محل کار اتفاق افتاده باشد و اصطلاحا حادثه ناشی از کار باشد در صورت دریافت ازکارافتادگی بین 33 تا 66 مستمری جزئی و در صورت بالاتر از 66 مستمری ازکارافتادگی کلی می گیرید . فکر نکنم مورد شما ازکارافتادگی کلی تلقی گردد. البته این صرفا نظر شخصی من است .

با تشکر