در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام، داداشم حدود 7 ماه توی یه کارگاه ساختمانی کار میکرده که بعد از 7 ماه 4 تا از مهره های کمرش آسیب میبینم و نخاع اون هم از بابت همین موضوع تحت فشار قرار میگیره.

 بیمه مسوولیت کارگاه بیمه البرز بوده ولی بیمه البرز گفت چون به مرور زمان مهره های کمرتون دچار آسیب شده و حادثه ای رخ نداده به ما ربطی نداره.

حالا میخواستم بدونم با 7 ماه بیمه چیکار میتونه بکنه؟

میتونه درخواست از کار افتادگی بکنه؟

مهره های کمرش اینقدر داغون شده که وقتی جواب MRI رو دیده باورش نمیشه که این جواب مال کمر یه جوون 22 ساله هست.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما همان موقع که اسیب دیده بودید میتوانستین از کارفرما شکایت کرده وطبق ماده ۶۰از طریق اداره کار موضوع پیگیری وحق قانونی شما لحاظ شود ولی چون از تاریخ حادثه مدت زیادی گذشته نمیتوانید دیگر پیگیری نمایید..ایمانی