در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام.شوهرم مدت هفت ساله ک نان هوچگین دارد الان بیماریش وخیم شده و ریه هایش اب اورده و تو یکیش حفره ایجاد شده ،کلیه هاش سی درصد از کار افتاده است با این وضعیت ایا بیمه از کار افتادگی شامل حال ما میشود.ممنون از سایت بیدبرگ
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
به تاییدیه کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی از کار افتادگی تعلق میگیرد درصد از کار افتادگی تعیین کننده برخورداری از مستمری از کار افتادگی میباشد

درصد کار افتادگی 66 درصد تعیین گردیده است