در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
اینجانب ۲۰ سال سابقه کار در نساجی که شرایط سخت و زیان آور آن تأیید شده یک سال اول کار بدون اطلاع مار و به شرکت خدماتی و دو سال بعدش بعلت اجراء نشدن طرح طبقه بندی حکم نداریم فقط قرار داد داریم که به عنوان کارگر موقت ثبت شده ۱۷سال بعدش که طرح اجراء شد حکم داریم
ولی عنوان شغلی کل کارکنان در طی این مدت به عنوان کارگر موقت ارسال شده
ممنون میشم از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

الان دقیقا سوال شما چیست ؟ فکر کنم این که چرا عنوان شغلی تان کار ساده ذکر شده است ؟ احتمالا به خاطر اینکه کارفرما حق بیمه کمتری پرداخت کند ؟ در صورتیکه شغلی غیر از کارگر ساده دارید این کار قطعا قانونی نیست ولی زمان 20 سال هم بیش از حد زیاد است . در صورتیکه از این موضوع شکایت داشتید باید به بازرسی شعب مراجعه و شغل درست خود را اعلام نموده و در خواست بازرسی دهید . اما برای سال های قبل باید از اداره کار حکم بگیرید و سپس به تامین اجتماعی مراجعه کنید ؟

سوالتان را دقیق بفرمائید ؟

با تشکر