در پرداخت حق بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام. من چند ساله که بیمه خویش فرما هستم و خودم حق بیمه رو واریز میکنم. خرداد و تیر رو هم واریز کردم. اما از اول خرداد تو شرکتی که کار میکنم همزمان بیمه رد شده. رفتم کارگزاری بیمه گفتن که برو حسابداری تامین اجتماعی بگو قضیه اینه و اونجا میتونی پول این دو ماه رو پس بگیری چون تداخل داشته. رفتم حسابداری گفتن که برو فیش واریزی این دو ماه رو که پرداخت کردی بیار. منتهی تو سایت نتونستم جای رو پیدا کنم که پرینت رو بگیرم.

 حالا من نمیدونم فیش  این دو ماه رو چجوری ببرم نشون بدم.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
درود به جناب حسیتی تبار
پیرو عرایض پیشین، شخص متقاضی به واحد امور  بیمه شدگان مراجعه و تقاضای پرینت پرداختی های سال جاری را ارائه نماید. واحد مذکور موظف است پرینت مربوطه را در اختیار ایشان قرار دهد. اطلاعات برگه پرداخت ها و نحوه پرداخت و تاریخ وصول آن ها در پرینت قابل مشاهده است.سپس پرینت و تقاضای کتبی استرداد وجوه پرداختی همزمان را با قید شماره حساب بانکی به واحد امور مالی تحویل نمایند.