در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

سلام
من ٢٩ ماه بیمه بیکاری با رای اداره کار استفاده کرده ام
حالا که میخواهم بازنشسته بشوم میگویند ، چون رییس هیئت مدیره بودم ، سابقه بیمه بیکاری حذف میشود و وجوهاتش باید به سازمان عودت داده شود
در صورتی که من شاغل بودم و چون شرکت خانوادگی بود، فقط از اسمم استفاده شده بود در هیئت مدیره
و تامین اجتماعی از اول میدانست سمت من چی بوده ، با این حال به من بیمه بیکاری داده بودند

حالا بايد واقعا اين ٢٩ ماه  سابقه بيمه را از دست بدهم؟و مبلغ را عودت بدهم؟

ميگويند تا زماني كه مبلغ را به بيمه پس ندهي و سابقه حذف نشود نميتواني بازنشسته بشوي!

من كل ٣٠ سال خدمت حق بيمه ٣٠٪‏ پرداخت كرده بودم ، چرا بيمه نگفته بود نبايد ٣٠٪‏ بدهم چون از اعضائ هيئت مديره هستم؟
و همچنين میخواهم بدانم با این شرایط بازنشستگی من با ٢ سال آخر محاسبه میشود یا ۵ سال؟
شعبات بیمه میگویند قانون ماده ٩٧ هنوز ابلاغ نشده

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-طبق بند دو نبصره ماده 1 قانون بیمه بیکاری مدیر عامل از بیمه بیکاری مستثنی است ، بنابراین اصلا نباید 3 درصد حق بیمه را رد می کردید (هر چند بارها دیده ام کارفرمایان مجبور به پرداخت حق بیمه کامل مدیر عامل می شوند) . به نظر من البته باید مبالغ فوق را عودت دهید و متاسفانه سابقه فوق هم کسر می گردد.

2-اگر حقوق غیر متعارف تشخیص داده شود براساس 5 سال آخر محاسبه می گردد . قانون جدید هنوز ابلاغ نشده است و شاید مدتها هم ابلاغ نشود.

با تشکر