در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
کارشناس محترم

اینجانب دارای حدود 27 سال سابقه پرداخت بیمه که بیش از 13 سال آن در کارخانه آهنگری بوده که به آن سختی کار تعلق میگیرد شاغل بوده ام .

 از اردیبهشت سالجاری جهت پیگیری امور بازنشستگی ام از طریق شعبه بیمه و متعاقبا به اداره کار مراجعه کردم . با توجه به نیاز به طی مراحل اداری و بازرسی در اداره کار بیش از حدود سه ماه پاسخ تائیدیه اداره کار در این مورد زمان برد .

اکنون پس از ارجاع تائیدیه از اداره کار به شعبه تامین اجتماعی و قسمت مستمریها (10/05/96 ) هنگام مراجعه به شعبه جهت تکمیل فرم درخواست بازنشستگی در پاسخ به اینکه اینکار بالاخره در چه زمانی اینکار به سرانجام میرسد پاسخ میدهند که این پروسه زمان بر و حدود شش ماه نیاز به به طول می انجامد !

خواهشمند است در صورت امکان پاسخ فرمائید آیا حقیقتاٌ این قضیه باید این مقدار به درازا بکشد ؟ آیا راهی برای تسریع موضوع و رها شدن از وضع بلاتکلیفی حاضر وجود دارد ؟ ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید .
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

عموما زودتر انجام می شود . احتمالا به خاطر سابقه مشاغل سخت و زیان آورتان است که ممکن است زمان بیشتری طول بکشد . به نظرم چند مدت یک بار پیگیری کنید ولی به جایی شکایت نکنید تا کار پیش برود . البته 6 ماه به نظر من زیاد است .

با تشکر