در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

7685روز سابقه دارم .15سال در گاوداری گارگر ساده و بعد .در یک گاوداری دیگر کار کرده ام که چوپان گله گوسفند و متولد 10/08/1344می باشم با توجه به اینکه وقفه افتاده حدود یک سال .دارای شرایط متناوب می باشم .و 2سال خدمت مقدس سربازی را هم واریز کرده ام توانم از طریق مساغل سخت و زیان اور که با دام و اسطبل و کود دام دارد باز نشست شوم. 15سال اول در شهرستان شهریار مشغول به کار بود ه ام و 6سال بعد را در شهرستان اسلامشهر حق بیمه رد شده است    با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه مدت سابقه ذکر شده و همه مشاغل مورد ادعا به تائید کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور رسیده باشند، استحقاق بازنشستگی در کارهای سخت و زیان آور را خواهید داشت.( با شرط سنی 50 سال به بالا و سابقه بالای 30 سال)