در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,180 امتیاز)

ایا وقتی اقساط را زودتر از موعد پرداخت می کنیم فقط سود روز شمار بهش تعلق می گیره و سود مرکب و تضمینی بهش تعلق نمی گیره؟

مربوط به این سوال: ایا امکانش هست که مبلغ بیمه عمر را به صورت روزانه یا هفتگی به اندوخته بیمه عمر اضافه کرد

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

هرگاه حق بیمه زودتر از موعد سررسید قسط بحساب شرکت بیمه واریز گردد،سود تضمینی هیچ تغییری نخواهد کرد.

اما سود روزشمار،سود مشارکت در منافع و سود مرکب به آن تعلق می گیرد.