در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ضمن سلام و عرض ادب، همینطور که میدونید بیشتر از یک هفته هست که آیین نامه اجرایی ماده 3 بیمه شخص ثالث به تصویب هیئت وزیران رسیده ولی سردرگمی عجیبی بین بیمه گذار ها و بی اطلاعی محض بین نمایندگی ها و شعبات اونها هست، سئوال من اینه بیمه نامه من اسفند 95 تمدید شده و خرداد امسال تصادف منجر به شکستگی پا رخ داده و مقصر هم هستم.

اما شعبه بیمه شهرستان کماکان اظهار بی اطلاعی میکنه و بیمه مرکزی هم میگه هنوز هیچی مشخص نیست حتی مشخص نیست بهتون تعلق بگیره یا نه چون نرخ هایی که به تصویب رسیده تفاوت کرده!

 اصلا باید چیکار کرد اگر حقه و گرفتنی باید چیکار کرد چقدر طول میکشه بنظرتون که اعاده حق بشه. ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله متاسفانه اين مشكل در ايين نامه وجود دارد ولي خب اگر از لحاظ حقوقي به ان نگاه كنيم درست نرخ ها تغيير كرده اند ولي خب طبق قانون ٢٩ خرداد ٩٥ هر ايين نامه اي كه با اين قانون تناقض داشته باشد  منسوخ شده است پس عملا ايين نامه ٦٧ از زمان اجرايي شدن قانون جديد منسوخ شده و حالا اين قانون در يك مرداد٩٦ تصويب شده حالا بعضي از مراكز هم ميگن چون اين نرخ ها تغيير كرده پس شامل افرادي ميشه كه از زمان تصويب اين ايين نامه بيمه نامشون رو تصويب كردن، ولي خب در نهايت اگر از لحاظ حقوقي به قضيه نگاه كنيم اين قانون از زمان تصويب لازم الجرا هست يعني٢٩ خرداد٩٥ نه بعد از تصويب ايين نامه