در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام
بنده در تاریخ 13/4/94 بعنوان راننده مقصر دچار سانحه تصادف منجر به نقص عضو شدم.تاریخ صدور بیمه نامه 7/11/93 می باشد و علیرغم تعهد شرکت بیمه برای مبلغ 220،000،000تومان برای راننده مقصر در صورت فوت یا نقص عضو، غرامت بنده را از نرخ دیه ماه غیر حرام سال 94 یعنی 165،000،000 تومان محاسبه کرده.
سوال این است که این اقدام شرکت بیمه قانونی است و مستند به کدام قانون یا آیین نامه،نرخ محاسبه غرامت را 165،000،000 قرار داده است؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در تكميل جواب همكار عزيزمون بايد عرض كنم طبق قوانين كه سقف تعهدات شما ٢٢٠ ميليون بوده است بايد تا سقف تعهداتشون خسارات رو پرداخت كنند و ضرب در ماه حرام شود كه همان سرمايه بيمه نامه مي باشد