در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باعرض سلام و روز بخیر خدمت کارشناسان محترم
اینجانب کارشناس مامایی هستم که چند سالی در شرکت خصوصی در حیطه مشاوره پزشکی بصورت قرارداد ساعتی کار میکردم.

بعد از تعطیلی کارگاه و گرفتن نامه عدم نیاز به اداره کار و بیمه جهت دریافت بیمه بیکاری مراجعه کردم. بعد از ۵ ماه دوندگی و انجام کارهای اداری و انتظار در مراحل انتهایی به شعبه نزدیک منزل ارجاع شدم.

حال در این شعبه بمن میگویند چون شما ماما هستین و جواز مطب دارین بشما بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد!

 در صورتیکه من اصلا از جواز مطب استفاده ندارم و در اصل مطبی ندارم چون شرایط مالیه رهن و اجاره مطب برام مقدور نیست. اگر مقدور بود که نمیرفتم جایی قراردادی کار کنم!
حال سوال بنده این است
 آیا بعد از چند سال کار بصورت قراردادی بمن بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین چون زمان کمی برای تجدید نظر دارم.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مطابق بند 63 بخشنامه بیمه بیکاری شماره 20 امور بیمه شدگان(تنقیح و تلخیص)، چنانچه بیمه شده قبل از برقراری بیمه بیکاری دارای موافقت اصولی، پروانه کسب یا مجوز اشتغال معتبر باشد، در صورت اشتغال، در سایر کارگاه های مشمول قانون کار

و احراز بیکاری و عدم استفاده از مجوزهای مربوطه، به هر نحو در ایام بیکاری، می تواند از مقرری بیمه بیکاری بهره مند گردد.

لینک دانلود بخشنامه:http://www.tamin.ir/content/Circulars//125611.tif