در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام...نحوه محاسبه فوق العاده نوبت کاری برای کارکنانیکه بصورت گردشی 5 روز پشت سرهم 12 ساعت کار میکنند (7صبح الی 7شب) و سپس بصورت 12 ساعت کار و 36 ساعت استراحت شبکار میشوند (7شب الی 7 صبح چگونه باید محاسبه شود؟؟؟

اصلا نوبت کاری تعلق میگیرد یا فقط باید فوق العاده شبکاری به تعداد شبکاریها پرداخت شود؟

واینکه فرمول محاسبه کار مختلط چه زمانی کاربرد دارد؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
با توجه به اینکه شیفت مذکور در طول ماه گردش داشته و نوبت های آن بر اساس دستورالعمل شماره 22 صبح و شب تلقی میشود ، مشمول فوق العاده نوبت کاری 22/5 درصد  می شود.