در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام علیکم
من 15سال سایقه کار دارم
همکارانم با 17سال سابقه خودشان را بازخرید کردند و بقیه سوابق را تا تکمیل  30 سال به تامین اجتماعی پرداخته و بازنشسته شده اند
میخواستم بدانم برای 15 سال سابقه هم این امکان هست
و هزینه خرید 15 سال چقدر می شود
سپاس از پاسخ شما
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

 همکارانتان بعید است توانسته باشند چنین کاری انجام دهند . سابقه در سازمان تامین اجتماعی خریدنی نیست مگر اینکه سوابق کاری احراز شود و یا بیشتر از 60 سال سن  و کمتر از 10 سال سابقه داشته باشید . حق بیمه به شرط بیمه شدن خویش فرما یا غیر خویش فرما باید ماه به ماه پرداخت شود .

با تشکر