در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام اینجانب یازده سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی به صورت مستمر را در پست کارمندی دارم و قصد بازخرید خدمت را داشته لطف بفرمایید شرایط قانون بازخرید را تشریح فرمایید.با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما قصد بیرون آمدن از سازمان خود دارید یک شرایطی در خود آن سازمان وجود دارد که بابت هر سال کار کردن دو ماه یا سه ماه سنوات به شما میدهند اما بازخریدی درهر سازمان یا کارخانجات بصورت متفاوت میباشد اما این سوال شما در رابطه با تامین اجتماعی نیست که پاسخ کاملا واضح اراعه بشود