در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام،پدر من 14 سال سابقه بیمه کارگری باطری سازی و 3 سال سابقه بیمه اختیاری دارد که بعد از آن توانایی پرداخت هزینه بیمه اختیاری را نداشته د از سال 82 قطع شده است،باتوجه به اینکه هم اکنون حدود 55 سال سن دارد چگونه میتواند بازنشسته شود؟ آیا باطری سازی جزو مشاغل سخت تامین اجتماعی هست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تایید مشاغل سخت زیاد آور بعهده کمیته مشاغل سخت وزیان آور میباشد

با نام نویسی در سایت مشاغل سخت وزیان اور از سخت وزیان آور بودن شغل خود مطلع گردید اما با توجه به سن شما اگر هم تایید شود بدلیل اینکه جمع کل سی سال نمیشود نمیتوانید از مزایایی بازنشستگی بر خوردار گردید