در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
منظور از اعضاء موظف و غیرموظف هیئت مدیره چیست؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام

اعضای غیر موظف هیئت مدیره:

اعضای مذكور سهامداران شركت بوده و بجز رابطه مدیریت ارتباط كاری دیگری با شركت ندارند.

رابطه اعضای غیر موظف باشركت به هیچ وجه رابطه استخدامی نیست و چنانچه هر یك از آنها از عضویت هیئت مدیره مستعفی یا معزول یا به هر علت دیگری بركنار گردند نمی توانند بابت عضو مذكور به مراجع مشمول قانون كار رجوع كنند وصرفا حق حضور می گیرند.

همچنین می توان درصدی از سودخالص سالانه شركت را به عنوان پاداش برای اعضای هیئت مدیره اعم از موظف یا غیر موظف تعیین نمود.

اعضای موظف هیئت مدیره:

به سهامداری اطلاق می گردد كه علاوه بر عضویت درهیئت مدیره به شغلی از مشاغل شركت اشتغال دارد. ممكن است این اشتغال قبل از مدیریت در شركت باشد یا آنكه پس از برگزیده شدن به سمت مدیری در هیئت مدیره تصدی داشته باشد.