در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
در نرم افزار  ایرانسل من (مای ایرانسل) جدیدا گزینه ای به نام بیمه دندان پزشکی اضافه شده است این بیمه برای کدام شرکت است آیا واقعا بیمه دندان پزشکی داریم
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام

به طور کلی در حال حاضر بیمه ای به عنوان بیمه دندان پزشکی یا بیمه ایرانسل وجود ندارد

اپراتور ایرانسل با یک شرکت که کارت تخفیف درمانی ارائه می کند قرارداد منعقد کرده است که متاسفانه احتمالا به دلیل نبود آگاهی در زمینه قوانین بیمه، اقدام به فروش این محصول به نام بیمه دندان پزشکی کرده اند

مشاور وزیر بهداشت، در مورد سوءاستفاده های تلفنی و اینترنتی برخی از سودجویان با عناوینی مانند بیمه های تکمیلی دهان و دندان، به مردم هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدسجاد رضوی گفت: با توجه به عدم پوشش مطلوب خدمات دهان و دندان توسط بیمه ها و نیز گسترش راه های ارتباطی، عده ای از سودجویان با استفاده از عناوینی مانند بیمه های تکمیلی دهان و دندان و تبلیغات گسترده از طریق پیامک و شبکه های اجتماعی، مردم را فریب داده و از آنها هزینه هایی را دریافت می کنند.

مدیر کل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت با بیان اینکه بازرسی وزارت بهداشت پیگیر این موارد هست، گفت: این افراد با وعده ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی و تخفیف های بی نظیر، اقدام به عضو گیری کرده، مبالغی را از مردم می گیرند و حتی برای آنها کارت عضویت نیز صادر می کنند.

وی در خصوص طریقه کلاهبرداری این موسسات و شرکت ها گفت: آنها از عدم آگاهی مردم در این زمینه استفاده می کنند و در ابتدا عدد و رقم های بالایی را در خصوص خدمات دندان پزشکی ارائه می دهند و ادعا می کنند که پس از عقد قرارداد، این رقم ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، در صورتی که تعرفه مصوب آن خدمت، همان رقم پس از تخفیف بوده است.

رضوی در مورد دیگر ترفندهای این شرکت ها عنوان کرد: در مواردی نیز مشاهده می شود که این شرکت ها، بیماران را به مراکزی که مورد تایید وزارت بهداشت نیستند و مجوز ارائه خدمت ندارند معرفی می کنند و مردم باید در این زمینه آگاه باشند.

وی با بیان این نکته که هیچ یک از این شرکت ها مجوزی از سوی وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر برای این کار ندارند تاکید کرد: به جز بیمه های پایه و نیز بیمه های تکمیلی ای که از بیمه مرکزی و شورای عالی بیمه مجوز دارند، هیچ شرکت یا موسسه بیمه ای برای ارائه هیچ یک از خدمات حوزه سلامت مورد تایید وزارت بهداشت نیستند.

رضوی در پایان با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در صدد است تا با راهکاری ویژه برای خدمات دندان پزشکی نیز تسهیلاتی را قائل شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر خدمات دندانپزشکی بیمارستانی از طریق وزارت بهداشت ارائه می شود و خدمات دندانپزشکی نیز در قالب مراکز خدمات جامع سلامت به مردم ارائه خواهد شد که با این کار، مشکلات مردم در این زمینه کاهش خواهد یافت.