در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا شرکت بیمه آتیه سازان حافظ بيمه اى معتبر است
توسط (100 امتیاز)
دراردیبهشت ۱۴۰۱

پدر بنده با خون ریزی شدید از بینی به یکی از بیمارستان های تهران مراجعه میکنند.

و بعد از معاینه در اورژانس دکتر آنکال باتوجه به خونریزی بسیار شدید ایشان ،دستور بستری اورژانسی  برای ایشان صادر میکنند .

و دربخش ent پذیرش شدند و به سرعت وارد اتاق عمل شده و تحت درمان اندوسکوپی از طریق بینی قرار گرفتند که این عمل سه مرتبه طی دو روز  تکرار شد.

بیمه تکمیلی پدر بنده، آتیه سازان حافظ هست.

بعد از مراجعه به نماینده بیمه مستقر در بیمارستان، ایشان فرمودند که نباید در دستور پزشک نوشته میشد، خون دماغ و باید نوشته میشد جراحی ، درصورتی که دکتر اورژانس که بایک آبسلانگ ایشان را ویزیت کردند از کجا باید تشخیص میدادند که درمان ایشان از چه روشی هست ،

خلاصه طی تماس تلفنی به دفتر مرکزی بیمه آتیه سازان حافظ

اپراتور فرمودند که دستور بستری را تغییر دهید و یک دستور جدید از دکتر بگیرید...

آیا این کار خلاف نیست؟؟

مجددا" بانماینده بیمه مستقر دربیمارستان صحبت کردیم که ماجرا اینگونه است

و نماینده فرمودند باید سیتی اسکن هم ارائه بدهید مربوط به همان لحظه ورود به بیمارستان...

آیا برای بیماری که خونریزی شدید دارد و درحدود ۱.۵ لیتر خون از دست داده و دکتر دستور بستری فوری داده، میشود وقت را تلف کرد و وقت را صرف سیتی و بقیه کارها کرد؟؟

و چرا اون موقع اعلامنکردند که برای استفاده از بیمه تکمیلی باید این کارهاانجابشود؟؟

درهرصورت نتیجه ای که بنده گرفتماین بود که بیمه آتیه سازان حافظ تا جایی که امکان دارد سعی در نپرداختن هزینه به بیمار میکند.

کلیه مکالمه ها هم ضبط شده و آماده ارائه به همگان هست

مردم عزیز ایران حتما" در هنگام انتخاب بیمه خیلی دقت بفرمایید که موقع استفاده متضرر نشوید.

باتشکر

احمد
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و درود
چون تمامی شرکت های بیمه ای زیر نظر بیمه مرکزی هستند پس یقینا تمامی آنها معتبر هستند