در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام 15 روز بعد از حکم هیات تشخیص به اداره کار مراجعه کردم گفتند کارفرما اعتراض نکرده و من هم چون رای به نفع بود تا حدودی معترض نبودم بعد گفتند 5 روز دیگر برای به اجرا گذاشتن پرونده مراجعه کن خاستم ببینم برای به اجرا گذاشتن چقدر فرصت دارم.
چون کارفرما گفته 1 ماه دیگر پول میدهم خاستم ببینم دیر نمی شه واسه اجرا رای . درمجموع رای تا کی اعتبار داره
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که کار فرما درخواست تجدید نظر خواهی ارائه نداده باشد شما می توانید بعد از اتمام 15 روز و قطعی شدن رأی ، درخواست اجرای آنر را بدهید. همچنین می توانید تا مدتی که کارفرما گفته صبر کنید و اگر پرداخت نکرد نسبت به اجرای رأی اقدام کنید.