در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام اگر کسی بیماری سرطان داشته باشه .از طرف محل کار می تونه بیمه گروهی تکمیلی ایران رو خریداری کنه؟ بیمه تکمیلی هزینه های سرطان رو بعدا پرداخت میکنه؟ اگر بیماریم رو گزارش نکنم بعدا توی بازپرداخت مشکلی پیش نمیاد؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
معمولا برای گروه های با تعداد زیاد (در هر شرکت متفاوت است ) شرکت بیمه پرسشنامه سلامت و معاینات پزشکی را انجام نمی دهد و تمامی پرسنل شرکت را بدون در نظر گرفتن بیماری هایی سرطان و سایر بیماری های خاص، می پذیرد.

اما اگر تعداد کم باشد ممکن است که یک سری از پوشش هارا محدود کند ولی اینکه بخواهد بیمار سرطانی را از پوشش بیمه خارج کند، چنین چیزی تا به حال مرسوم نبوده است.

اگر پرسشنامه سلامت به شما داده شد، حتما با صداقت کامل تکمیل نمایید. چرا که ممکن است فردا روزی به دلیل اظهارات خلاف واقع یا کتمان حقیقت، به گونه ای که قانون بیمه تصمیم گرفته، با شما برخورد شود.

عدم پرداخت خسارت های آتی، باز پس گرفتن خسارت های تسویه شده قبل، حذف بیمه شده از پوشش های بیمه ای، عدم بازگرداندن حق بیمه دریافتی و مطالبه حق بیمه سررسید شده، برخی از سیاست های قانونگذار در برخورد با اعمال خلاف حسن نیت است.