در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
من در مغازه ای بدون قرار داد و بیمه مشغول بکار شدم بمدت ۸ سال که ۶ سالش را داخل مغازه کارگری کردم و ۲ سال اخر جلوی ویترین مغازه در کوچه شروع به فروختن جنسی برای کارفرما کردم که در نهایت اخراج شدم بدلیل ورشکستگی کارفرما.
رفتم اداره کار‌ شکایت کردم و در هیئت تشخیص کارفرما کلا انکار کرد من کارگرش بودم و گفت دستفروش بودم.
من هیچ مدرکی جز پرینت ۶ سال ندارم که کارفرما مبالغی غیر یکسان به حسابم واریز کرده . که در هیئت عنوان کرد این مبالغ پول ناهار و چایی بوده که کارشناس هم بهش گفت مبالغی که زدین رقمش به حرفتون نمیخوره.
کارفرما هم به دروغ در ادامه عنوان کرد دستی پول میگرفتم چک پاس میکردم و بعدا برایش کارت به کارت میکردم.
و عنوان کرد که کارشناس بیمه چند بار به محل کار مراجعه کرده و برگه ای با موضوع عدم کارگر دستش داده.
در صورتی که من هیچ موقع ندیدم کارشناس بیمه بیاد به محل کار حالا کی اومده و من نبودم خدا داند.
کارشناس بما گفت ۲۰ روز دیگه برای صدور رای مراجعه کنید.
سوالم اینه که من که پرینت ۶ سال اخرو دارم که مبالغی از طرف کارفرما به حسابم زده شده البته مبالغ یکسان نیست مثلا ۲ میلیون زده دویست هزار تومن زده صد هزار تومن زده چهارصد هزار تومن زده و غیره میتونم به عنوان مدرک حساب کنم؟
در ضمن من استشهادیه محلی با امضا ۳ نفر تهیه کردم که ۸ سال اونجا مشغول بکار بودم و بردم دفترخانه ثبت کردم.
خط تلفنی برای اونجا ۶ سال پیش خریده بودم که سندش هست بنام منه ولی به ادرس مغازه.
ایا مدارکم برای اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی کافیه؟
با تشکر از کارشناس محترم
توسط (100 امتیاز)
سلام برای بیمه و سنوات و عیدی و پاداش و بن کارگری و مسکن شکایت کردم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هیات تشخیص یا حل اختلاف اداره کار در این مورد تصمیم می گیرند . البته دقیقا متوجه نشدم به چه چیزی  شکایت کرده اید ؟  بیمه یا بیکار شدن یا سنوات یا چیز دیگر ؟

با تشکر