در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام من حجت ابراهیمی با سن ۳۴ ساکن کرج اینجانب حدودا ده سال سابقه کار دارم که شش سال دریک مجتمع مسکونی از سال ۹۰ تا سال ۹۶/۵/۱ مشغول به صورت ۲۴/۲۴ شیفت بودم با دریافتی امسال میانگین ۱۹۰۰ که با احتساب بیمه و عیدی و پاداش و سنوات میشد ۲۴۰۰ از ۱/۵/۹۶ نگهبانی را واگذار کردند شرکت حفاظتی هنوز هم ما با شرکت تسویه ندادند ولی میگن باید با شرکت حفاظتی کار کنین من چطوری میتونم از بیمه بیکاری ویا حق حقوقم شکایت کنم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نفرمودید کارفرمایتان چه کسی بوده است ؟ اگر می توانید با شرکت حفظتی کار کنید و نامه عدم نیاز به شما ندهند نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید ؟ بفرمائید کارفرمایتان که بوده است و به شما چه پیشنهادی داده است ؟

با تشکر