در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام .احتراما با توجه به اینکه بنده در شرکت فعلی 3 سال سابقه کار دارم  و به دلیل انحلال شرکت از پایان این ماه پرسنل اخراج می شوند و با توجه به اینکه اوضاع مالی شرکت خوب نمی باشد می خواهم بدانم نحوه تسویه حساب به چه شکل است

و آیا مدیر عامل می تواند به جز سالی یک ماه سنوات عیدی و مرخصی هایی که تا به امروز اصلا امارش مشخص نیست را حساب نکند و هر مبلغی که در توان بود را پرداخت کند ؟

در غیر اینصورت ما چه اقدامی می توانیم انچام بدهیم برای گرفتن حق و حقوقمان .؟؟؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در هر صورت کارفرما مکلف به پرداخت کلیه حقوق و مزایای قانون پرسنل خود می باشد. با توجه به شرایطی که شما ذکر کردید ، می توانید موضوع را در مراجع حل اختلاف اداره کار مطرح نموده و پس از رأی ، از طریق اجرای احکام دادگستری نسبت به مسدودی حساب کارفرما یا توقیف اموال اقدام کنید.

ضمن اینکه با توجه به شرایط شرکت ، می توانید بصورت سازشی با کارفرما تسویه حساب کنید.