در بیمه بیکاری توسط
با سلام من و برادرم در کارگاه پدرم مشغول به کار هستیم تا 9 ماه قبل کارگرهای دیگری هم داشتیم که بیمه برای انها رد شده

ایابعد از تسویه حساب کارگرهای دیگه ما همچنان طی 9 ماه بیمه بیکاری برای خودم و برادرم رد شده ایا من و برادرم میتونیم از بیمه بیکاری استفاده کنیم با توجه به اینکه تا 9 ماه قبل کارگاه خانوادگی محسوب نمیشده؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شما در حال حاضر بخواهید از بیمه بیکاری استفاده کنید امکان استفاده از بیمه بیکاری مقدور نیست چونکه اگر پدر شما ترک کار شما رو اعلام کند کارگاه شما در زمان ترک کار خانوادگی بوده حتی اگر 3%بیمه بیکاری رو پرداخت کرده باشید