در بیمه بیکاری توسط
با سلام و عرض ادب
پدر من نزدیک به هشت سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارگاههای مختلفی دارد اما نزدیک سه سال است پیش برادرم دریک نمایندگی بیمه کار میکند بنا به دلایلی برادم دیگر ایشان را برای کار نمیخواهد طی مراحلی و جمع اوری سوابق  بیمه تامین اجتماعی گفته کارگاه خانوادگی است در صورتی که تا سه ماه قبل چند نفر دیگر برایشان تامین اجتماعی رد میشد که با ما هیچ نسبتی نداشتند حالا تامین اجتماعی میگوید به شما بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام کارگاه های خانوادگی مشمول قانون کار نیستند به همین دلیل شما نمی توانید از این مقرری استفاده نمایید

شرایط دریافت بیمه بیکاری

در صورت احراز شرایط زیر استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری را دارند:

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

اطلاعات بیشتر در :

بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی