در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سپاس فراوان
آیا از فردی که 6 سال بیمه عمر ایران واریز کرده میتوانیم بیمه عمر فرد را از خریداری کنیم .
آی منع قانونی دارد
3 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در بیمه عمر رابطه بیمه شده و بیمه گذار و ذینفعان تابع شرایط خاصی است که تعییرات به شرح زیر ممکن یا غیر ممکن است:

1. تغییر ذینفعان
در طول مدت اعتبار بیمه نامه می توان ذینفعان بیمه نامه را تغییر داد با نسبت برخورداری و اولویت های آنان را تغییر داد ولی ذینفع باید رابطه نسبی یا سببی با بیمه شده داشته باشد یا اینکه یک نهاد عمومی یا خیریه باشد.

در صورتی که بین بیمه شده و ذینفع، رابطه نسبی یا سببی برقرار نباشد، احتمال قتل یا سوء قصد یا سایرخسارت های عمدی بالا می رود و در نتیجه یک معضل اجتماعی به وجود می آید. بنابر این تغییر ذینفع امکان پذیر است به شرطی که روابط منطقی برقرار باشد.

1. تغییر بیمه گذار
کسی که حق بیمه را می پردازد، می تواند در طول مدت اعتبار بیمه نامه تغییر کند. نیازی به وجود رابطه سببی یا نسبی نیست ولی معمولا کسی 8اضر نیست برای دیگری پولی پرداخت کند مگر اینکه ارتباطی بین این دو برقرار باشد.
کارفرمای بیمه شده، اقوام و خویشان، خمسر و فرزندان و دوست و آشنا و خیلی های دیگر می توانند در نقش بیمه گذار یک بیمه نامه قرار گیرند. هیچ محدودیت خاصی برای تغییر این نقش وجود ندارد.

3. تغییر بیمه شده
از آنجایی که ماهیت بیمه عمر، فوت و حیات بیمه شده است، کوچکترین تغییری در شرایط بیمه شده می تواند کلیت بیمه نامه را تغییر دهد، تحت هیچ شرایطی تغییر بیمه شده امکان پذیر نیست.

به این ترتیب، بیمه نامه غیر قابل انتقال به غیر است. اگر کسی می خواهد بیمه نامه اش را فسخ کند یا بازخرید کند، امکان پذیر است ولی اینکه بخواهد این بیمه نامه را به کسی بفروشد، میسر نیست.