در دیه و بیمه خودرو توسط (8,780 امتیاز)
آیا امکان صدور بیمه‌نامه المثنی برای بیمه‌ شخص ثالث وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام در صورت مفقودی بیمه‌نامه، امکان صدور المثنی برای بیمه‌نامه شخص ثالث وجود ندارد؛ اما گواهی مفقودی صادر خواهد شد.

در صورت مفقودی، فرد بیمه‌گذار لازم است تا با در دست داشتن کارت خودرو و یا سند سبز آن، به نمایندگی صادرکننده بیمه‌نامه مراجعه کند.

همچنین در صورتی که بیمه‌نامه جدید از همان شرکت بیمه‌گر قبلی خریداری شود، تخفیف‌ها از بین نخواهد رفت.