در دیه و بیمه خودرو توسط
درخصوص بيمه‌ نامه‌ هاي مفقودي چه اقداماتي بايد انجام شود و صدور گواهي المثني بيمه‌ نامه نياز به چه مداركي دارد ؟
1 پاسخ
توسط
در صورت مفقود شدن بيمه‌نامه شخص ثالث از چاپ بيمه‌نامه المثني خودداري و گواهي مربوطه توسط شعب تحت سرپرستي با دريافت مدارك ذيل صادر مي‌شود:

الف) درخواست كتبي بيمه‌گذار يا مالك قانوني وسيله نقليه يا نماينده قانوني وي.
ب) احراز هويت بيمه‌گذار يا مالك قانوني وسيله نقليه.
ج) كنترل صورتحساب تفصيلي بيمه‌نامه در هنگام صدور گواهي.
د) درصورت پيدا شدن اصل بيمه‌نامه ابطال گواهي با عودت اصل آن و كنترل استعلام خسارت بلامانع مي‌باشد.
هـ ) كنترل الحاقيه‌هاي صادره در زمان صدور و ابطال گواهي.