در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام. بنده خودرویی را تازه خریداری نمودم که دارای چند سال تخفیف بیمه نامه شخص ثالث ایران می باشد. بیمه نامه به نام مالک قبلی است.

 بیمه نامه بنده تا یک ماه دیگر اعتبار دارد و مفقود شده است. گواهی مفقودی و برگه المثنی گرفته ام. برای تمدید بیمه نامه و انتقال آن به بنده آیا تخفیفات آن اعمال خواهد شد؟ با تشکر از پاسخ گویی شما
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
بله بهتر با همان گواهی به یکی از نمایندگان همان شرکت بیمه مراجعه نمایید و با تخفیف عدم خسارت بیمه نامه خودرا تمدید نمایید.
کارت خودرو که بنام شما هست همراه داشته باشید تا بیمه نامه جدید بنام شما صادر گردد
از سال بعد با وداشتم اصل بیمه نامه میتوانید به هر یک از شرکت های بیمه مراجعه نمایید و باتخفیف
بیمه نامه را تمدید نمایید.