در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (150 امتیاز)
سلام
 .من یک کارگر بودم و ۴ سال در شرکت برادرم کارکردم بدون بیمه . حالا اداره کار تقاضا دادم برادرم امد و رای دادند باید بیمه من رد بشه رای دادگاهشون رو بردم شعبه بیمه بعد سازمان مرکزی از کارشناسشان شعبه استشهاد محلی خواست اون هم پس از تحقیقات مرا تایید کردند ولی سازمان مرکزی بیمه مرا تایید نمیکند. من چی کنم.مرسی
سوابق-بیمه
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بقیه مراحل رو از طریق تنظیم دادخواست به دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.