در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام
وقت بخیر

من 5/5 ماه تو یه شرکت پخش کار کردم کارفرما نه حقوق رو طبق قانون کار داد و نه عیدی و نه بیمه کرد لذا من اداره کار شکایت کردم و سر موعد من به موقع سر جلسه رسیدم تو اداره کار طرف گفت بیرون یه ربع منتظر باش تا کارفرما برسه یه خانمی هم اومده بود (بعدا فهمیدم نماینده بیمه بودش) اون خانم رفت و کارفرما اومد تو جلسه به یه میلیون تومن راضی شدم.

(تو ابلاغیه بعد از قید یه میلیون تومن در قبال ادعاهای مطالباتی خواهان اومده : در زمینه حق بیمه به اظهارنظر نماینده تامین اجتماعی درخواست مورد تایید نمی باشد در صورت داشتن مدارک مثبته از طریق تکمیل فرم ادعای سابقه اقدام شود) خلاصه بیمه رو پیگیری نکردم اون یه میلیون هم چند روز بعد کارفرما 500 هزار تومنش رو طرف داد ولی 500 هزار بقیه رو 2 ماهه که نمیده الان من باید دوباره از طریق اداره کار شکایت کنم؟بیمه رو چی میتونم پیگیری کنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بابت مبلغی که نداده است از طریق مراجع قضایی شکایت کنید . چون حکم اداره کار در صورت عدم اعتراض ظرف 15 روز ، لازم الاجرا است . بابت بیمه هم می توانید به هیات حل اختلاف شکایت کنید هم می توانید درخواست بازرسی به شعبه تامین اجتماعی  بدهید .

با تشکر