در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من به عنوان راننده به همراه سه نفر سرنشین در تصادف صدمه دیدم. با توجه به اینکه یکی از سرنشینان به دلیل اختلال در رانندگی بنده عامل اصلی تصادف می باشد.

آیا دیه از طرف بیمه به راننده و انها تعلق میگیرد؟
آیا در روند تعیین مقصر سرنشین هم میتواند مقصر شناخته شود؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
از آنجایی که سکان خودرو در دست راننده است، هرگونه خسارتی که به سرنشین و اشخاص ثالث وارد شود، راننده مسئول جبران آن است.
این در صورتی است که خودرو بدون راننده یا راننده مجاز به رانندگی با وسیله نقلیه، پشت فرمان باشد.
به همین خاطر است که راننده برای جبران خسارت های ناشی از قصور و اشتباه خود، مسئولیتش را به بیمه گر واگذار می کند.
به همین دلیل، سرنشین هیچ مسولیتی ندارد که بخواهد مقصر شناخته شود.