در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام. راننده اي در حين رانندگي سكته كرده و  و خودرو از جاده منحرف شده و راننده فوت شده ايا بيمه به اوم تعلق ميگيرد يا خير؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

: ایشان، راننده ی مسبب جادثه محسوب می شوند و تحت پوشش بیمه ی حوادث موضوع ماده ی 3 قانون جدید ثالث قرار می گیرند. غرامت فوت در این پوشش برابر مبلغی است که در بیمه نامه برای پوشش حوادث راننده ی مسبب حادثه تعیین شده است. گفتنی است مطابق قواعد بیمه های حوادث اگر از محل این پوشش قبلا غرامتی پرداخت شده باشد از سقف تعیین شده در بیمه نامه کسر شده و مابقی قابل پرداخت خواهد بود.

پیگیری حقوقی دیه تصادفات