در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در سال ۹۳ تصادف کردم مقصر شناخته شدم از ناحیه کمر دو عدد مهره شکسته ،کبودی دور چشم و شکستگی سر، و کبودی خراش دست ،زانو ،یک هفته بیهوش بودم، مهره های گردن در رفتگی داشته ۹۴ جراحی کردم دو مهره گردن توسط پلاتین به هم جوش خورده محدودیت چرخش گردن به یک سمت دارم برج ۱۰ امسال حکم دادند برای طرف مقابلم که زخمی شده بود به من حکم ندادند در ببمه ماشین  قید ده حوادث راننده مسبب حادثه نقص عضو از کار افتادگی.و...

مبلغ ۱۶۰/۰۰۰/۰۰۰  زده ایا به من دیه  یا غرامت ، با ارش یا از کارافتادگی تعلق می گیرد ؟ باید چه کار کی انجام بدم .
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله متاسفانه جون بیمه نانه شنا مربدط به قانون قبلی هست فقط نقص عضو شامل شما میشه

ولی میشه با شکایت حقوقی براتون دیه کامل گرفت برای اطلاعات بیشار با ما در تماس باشین