در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
در جواب سوالی فرمودید راننده ای که بر اثر واژگونی دچار خسارت شده دیه به او تعلق نمی گیرد. اگر حادثه بر اثر غیر استاندارد بودن جاده در یک منطقه مشخص و سهل انگاری سازمان راه و ترابری باشد . آیا باید به بیمه مراجعه کرد یا شکایت جداگانه از سازمان مربوطه ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام
در صورتی که طبق نظریه کارشناس رسمی دادگستری یا نیروی انتظامی و یا راهنمایی علت تصادف سهل انگاری دستگاه اجرایی باشد شما میتوانید دیه خود را از ان سازمان دریافت کنید و خب طبق ماده ۱۶ بیمه شخص ثالث مرکز بیمه ای میتواند بعد از پرداخت خسارات به شما به میزان تقصیر سازمان مربوط بعدا دیه پرداختی را ریکاوری کند