در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
در یک سال حداکثر چند بار می توان از بیمه شخص ثالث استفاده کرد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در یک حادثه، خسارت های مالی تا سقف مورد تعهد و خسارت جانی به هر مقداری که باشد از یک کوپن استفاده می شود.
کوپن های موجود در بیمه شخص ثالث بار روانی دارد که در اثر استفاده از یک کوپن، راننده احتیاط بیشتری نماید وگرنه هیچ محدودیتی برای استفاده از بیمه شخص ثالث وجود ندارد.
اگرچه در پایان سال که می بایست بیمه نامه تمدید شود، حق بیمه ای اضافه ای بابت خسارت های گذشته و حذف تخفیف سنوات باید پرداخت کند.