در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
سلام، در تصادفی که راننده موتور مقصر و گواهینامه نداره و بیمه داره. پرداخت مبالغ خسارت بین زیان دیدگان با یک کوپن  که یکی سرنشین موتور ( جرحی شدید)  و خودرو روبرو (مالی 8 میلیون خسارت دیده) چگونه است ؟

آیا این دو خسارت در پرداخت هزینه ها مثل دیه مصدوم ( فرضا بیش از نصف دیه کامل بشود)  و مالی ماشین تاثیرگذار است ؟

درضمن خسارتی که بیمه اصطلاحا ریکاوری میکند از مقصر حادثه ، در اینجا راننده که راکب موتور است مقصر شناخته شده،ولی صاحب موتور و بیمه نامه بنام صاحب موتور است که فرد دیگری است . اینجا صاحب موتور که متضرر نمیشود یا از او مبلغی گرفته  نمیشود که آری؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در یک حادثه، به هر میزان که خسارت واقع شده باشد، یک کوپن کنده می شود. بدیهی است که خسارات مالی تا سقف تعهد بیمه گر و خسارات بدنی به اشخاص ثالث به صورت نامحدود (تا سقف 10 دیه سهم بیمه گر، مازاد بر 10 دیه سهم صندوق تامین خسارت های بدنی ) و خسارات جانی وارد به راننده مسبب حادثه تا سقف سرمایه بیمه حوادث راننده، پرداخت می شود.

حال که راننده مسبب حادثه، خسارت بدنی دیده است:
چون گواهینامه ندارد، خسارت بدنی اش جبران ناپذیر است.
خسارات مالی وارد به اشخاص ثالث (شما ) پرداخت می شود و از راننده مسبب حادثه ریکاوری یا بازیافت می شود.
در نهایت، ممکن است جریمه نداشتن گواهینامه صادر شود که عموما بر عهده مالک موتور سیکلت است.