در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)
ایا می توان در یک تصادف از چند کوپن بیمه شخص ثالث استفاده کرد
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

تعداد کوپن‌های هر بیمه‌نامه شخص ثالث، چهار عدد است و هر قطعه کوپن، تا سقف تعهد خسارت مالی، جوابگوی خسارت خودروها و تا سقف تعهد جانی، پاسخگوی دیه متوفیان و غرامت نقص عضو مجروحان حادثه می‌باشد.
اگر تعداد خودروهای آسیب‌دیده در هر حادثه، بیش از یک خودرو باشد یا تعداد مجروحان و متوفیان نیز، بیش از یک نفر باشد، بطور كلي براي هر حادثه جهت جبران مجموع خسارت‌ها ارائه يك قطعه كوپن كافي مي‌باشد.

خدمات. حقوقی تصادفات یاسا گستر