در دیه و بیمه خودرو توسط
پرایدم 6سال تخفیف داره تصادف کردم 500تومن خسارت ماشین طرف میشه به نظرتون کوپن بیمه بدم یاازجیبم
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام
در صورت استفاده از کوپن بیمه ثالث تمامی تخفیفات 6 سال شما از بین خواهد رفت.اگر خسارت شما زیر 500 هزار تومان می باشد به صلاح شماست که از کوپن های خود استفاده نکنید.
به عنوان مثال  هم اکنون بیمه ثالث پراید با 6 سال تخفیف 464 هزارتومان می باشد در صورتی که بیمه شخص ثالث پراید با یک کوپن مصرفی مبلغ 930 هزار تومان خواهد شد.