در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام
در کارخانه از ارتفاع افتادم و دو مهره کمرم و مچ دستم شکست
شرکت از طریق بیمه تکمیلی پارسیان هزینه های درمان رو میده.

و همچنین بیمه مسولیت مدنی پارسیان هم هستم.

شرکت هم گفته مدارک حادثه در حین کار برای بیمه ارسال کرده.

ایا بیمه مسولیت دیه کامل شکستگی های منو پرداخت میکنه؟

باید بپرسم که شرکت بیمه پارسیان تا سقف چقدر دیه میده؟
الان در دوران استعلاجی هستم.

ایا نیاز به شکایت از طریق کلانتری هست؟
چه اقدامی نیاز هست که انجام بدم؟
لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه پارسیان مدارکی دال بر وقوع حادثه در محل کارگاه مورد بیمه، میزان جراحت و نقص عضو و از کار افتادگی از شما یا کارفرمای شما می خواهد.
پس از تکمیل پرونده، ممکن است بیمه نامه دارای پوشش اضافی "پرداخت غرامت بدون رای دادگاه" باشد و در این صورت نیازی به شکایت از طریق مراجع قضایی ندارد.
در اینگونه موارد، روال بر این است که شرکت بیمه گر پرونره را به کارشناسان مربوطه ارجاع می دهد تا میزان از کارافتادگی و نقص عضو زیاندیده مشخص شود.
پس از اماده شدن گزارش کارشناس، حواله یا چک در وجه زیاندیده صادر می شود.
اما اگر پوشش "پرداخت غرامت بدون رای دادگاه" در بیمه نامه خریداری نشده باشد، شرکت بیمه گر هم می تواند بدون رای دادگاه غرامت را به روشی که شرح داده شد، پرداخت کند و هم می تواند شما را به مراجع قضایی هدایت کند تا از طریق کارشناسان رسمی دادگستری یا پزشکی قانونی میزان از کارافتادگی و نقص عضو مشخص شود و در نهایت رای به پرداخت غرامت دهد.

در همه این موارد که گفته شد، بیمه گر تا سقف میزان مسئولیت کارفرما یا سقف تعیین شده در بیمه نامه(هرکدام که کمتر باشد ) غرامت پرداخت می کند و نسبت به مازاد آن هیچ تعهدی ندارد.

مثلا اگر در بیمه نامه یک دیه خریداری شده است و میزان از کار افتادگی شما بیش از یک دیه باشد، بیمه گر یک دیه را پرداخت می کند.

یک مثال دیگر:
اگر از کار افتادگی شما معادل یک دیه کامل باشد ولی دادگاه یا کارشناس، میزان قصور را 50% برای کارفرما منظور کند، بیمه گر به همین نسبت پرداخت می کند و مابقی غرامت از عهده کارفرما یا بیمه گر خارج است.