در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
آیا کارفرما میتونه سفته ای رو که بابت ضمانت حسن انجام کار در هنگام استخدام به ایشان داده شده صرفا بابت شکایت کارگر از ایشان به علت عدم پرداخت بیمه و برای تهدید کارگر. به اجرا بگذارد؟

سفته ضمانتی را ابزاری برای تهدید علیه کارگر قرار بده که کارگر بابت بیمه نشدن از ایشان شکایت نکند؟
3 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

خلاف مقررات است و قابل پیگیری از طریق مراجع قضایی است.

اگر روی سفته عبارت ضمانت حسن انجام کار را قید نموده و در قرارداد انجام کار نیز وجود سفته اعلام شده است،جهت وصول سفته بایستی رابطه استخدامی بین کارگر و کارفرما به اثبات  برسد. به هر حال می توان از طریق مراحع قضایی پیگیری  و احقاق حق نمود.