در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده قراردادی یکساله با یک شرکت دارم که تاریخ شروع آن ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ می باشد. من از اول آبان ۹۵ به حدمت شربازی رفتم و و به دلیل اجرای پروژه برای یکی از سازمان های مورد تأیید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح  پایان خرداد ۹۶ خدمتم تمام شد.

حالا این سازمانی که براش پروژه انجام دادم کار من رو پسندیده و با مزایای بسیار و اصرار فراوان میگه بیا برای ما کار کن.

 از طرفی این سازمان جزء مشتری های شرکتی هست که بنده با آن قرارداد دارم و قانونا باید پس از دو ماه از پایان خدمت به همین شرکت برگردم.

در قرارداد بنده بندهای مختلفی جهت همکاری نکردن من با رقبا و مشتری های شرکت گنجانده شده. و از طرفی سازمان مذکور میگه اگه بخوای اصلا با تو قرارداد نمی بندیم تا شرکت نتونه ثابت کنه که برای ما کار می کنی و دستمزدت رو از طریق حساب شخصی برات واریز می کنیم.

سوال: آیا همکاری من با این سازمان غیر قانونی است؟ اگر بله چطور می تونم برای این سازمان کار کنم بدون اینکه مشکل حقوقی برای بنده ایجاد شود؟ و اینکه شرکت از چه راه هایی می تواند رابطه ی همکاری من با مشتری خود را اثبات نماید؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
به نظر نمی رسد چنین شرطی در قرارداد کار وجاهت قانونی داشته باشد. در صورت نقض این شرط توسط کارگر نیز کارفرما بایستی خارج از مراجع حل اختلاف کار و در مراجع قضایی پیگیری نماید.